Explore Business



STUDENT CLASS AND EXTRACURRICULAR TIMETABLE - WEEK 1									STUDENT CLASS AND EXTRACURRICULAR TIMETABLE - WEEK 2							
	SUNDAY	MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY	SATURDAY		SUNDAY	MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY	SATURDAY	
8:00		Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	8:00	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	
9:00		Networking Breakfast & Programme Orientation Introduction to Enterprise 60 minutes Break	Market Research & Segmentation 60 minutes	The Micro Environment: SWOT Analysis 60 minutes	The Recruitment Process 60 minutes	Sources of Business Finance 60 minutes		9:00		Production Methods 60 minutes	Globalisation: Imports & Exports 60 minutes	Ethical Considerations in Enterprise 60 minutes	Challenge Day	Exhibition Day		
10:00			Break	Break	Break	Break	Guided Cultural	10:00		Break	Break	Break				
11:00			Marketing Mix: Product & Pricing 60 minutes	60 minutes	Training & Development 60 minutes	Revenue, Costs & Profits 60 minutes	Study Support	11:00		Quality Control & Assurance 60 minutes	Environment: The Trading Game 60 minutes Break Break Break	Enterprise 60 minutes				
11.00			Break	Break	Break	Break		11.00		Break						
12:00		& Objectives 60 minutes	Marketing Mix: Place & Promotion 60 minutes	PEST Analysis: Socia & Technological Factors 60 minutes	Retention & 60 minutes	Cash Flow Forecasting 60 minutes		12:00		Factors of Location 60 minutes	Environmental Considerations 60 minutes	Al in Enterprise 60 minutes	Lunch Break		on.	
13:00		Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	13:00	Coach Excursion	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break		Lunch Break		
14:00	Student Arrival & Check In Welcome Talk	Project Launch 90 minutes	Project: Marketing Mix & Campaigns	Project: Applying SWOT & PEST	Practical	Project: Cash Flow Forecast 90 minutes	Olympics in the Park	14:00		Project: Operations Management	The Immersive Quest	Project: Enterprise Pitch 90 minutes	Student Feedback & Exhibition Day Preparation	Graduation Preparation		
15:00		70 IIIIIIules	90 minutes	90 minutes	Workshop	20 minutes		15:00		90 minutes		Jo minutes				
16:00		Ouget Launch	Guided Cultural Exploration	Creative Workshop	Social Activities	Sports Programme		16:00		Punting	Study Support: Assignment Preparation	Tournament Afternoon	Sports Programme			
					Jocial Activities											
17:00		Study Support	Study Support	Study Support	Study Support	Study Support		17:00		Study Support				Graduation		
18:00	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	18:00	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner		
EVENING ACTIVITIES	Student Induction Talk	Sports Programme	Debate Society	Debate Society	Debate Society	The Big Quiz	Tabletop Games Championship Social Activities	EVENING ACTIVITIES	Campus Cinema	Debate Society	Sports Programme Guided Cultural	Debate Society	Debate Grand Final	Graduation Party	у	
	Welcome Activities	Guided Cultural Exploration Colleges Walking Tour	Capture the Flag Social Activities	The Immersive Quest	Creative Workshop					Creative Workshop		Social Activities				
				Run Club	Social Activities				Social Activities	Karaoke	Exploration	Talent Show	Creative Workshop			
		Social Activities									Social Activities		Social Activities			
				EVENING SHOUT								G SHOUT				
	Curfew (22:00)	Curfew (22:00)	Curfew (22:00)	Curfew (22:00)	Curfew (22:00)	Curfew (22:00)	Curfew (22:00)		Curfew (22:00)	Curfew (22:00)	Curfew (22:00)	Curfew (22:00)	Curfew (22:00)	Curfew (22:00)		